Időpontok: kéthetente szombaton, négy alkalommal

2019. január 12, január 26, február 9, február 23

 10.00-14.00-ig

Helyszín: DownDog Jóga stúdió oktogon, Bp. VI. Eötvös utca 26./c. 

 

A mozgás és a szavak nélküli emberi kapcsolatok megélése lesz a tréning fókuszban. A négy tematikus alkalmon során a testre való ráhangolódás, a mozgás és a relaxáció eszközeivel olyan számunkra kiemelten fontos értékeket járunk körbe, és fedezünk fel újra, mint a közösségi létezés, együttműködés, elfogadás, odafigyelés, együttérzés, hitelesség, megértés, társadalmi felelősségvállalás és példamutatás. Vajon ezek mára kiüresedett, elcsépelt fogalmak, vagy képesek vagyunk újra felfedezni és újra teremteni, megélésünk jelenévé tenni őket kapcsolódásaink során? A tréningen felfedezzük azt is, hogy milyen nehézségeink vagy félelmek állnak ezek útjába. Ezek ismeretében a változás útjára léphetünk egyéni életünkben, közösségeinkben, vagyis társadalmi szinten is. 

A részvételhez nincs szükség semmilyen különös ügyességre vagy fittségre.  

A 4 alkalmas, 16 órás Testidő önismereti élmény ára 31.500 ft. A regisztráció a részvételi díj 50%-os előzetes átutalásával történik. Kérjük, hogy a jelentkezéstől számított következő 5 munkanapon belül utald át a részvételi díj 50%-át, 15.500 ft-ot.
Banki adatok az utaláshoz: Név: Szamosi Judit / Számlavezető bank: OTP Bank / Számlaszám: 1177306107949308 / Közlemény: Testidő-Messzelátó

.

Mit érdemes magunkkal hozni?

  • váltó ruhát, amiben kényelmesen tudunk mozogni

  • valami harapnivalót, vizet
  •  jegyzetfüzetet és tollat

.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ