Sajátélmény: bemutatkozás műhelyfoglalkozás keretében a Magyar Mozgás- és Táncterápiás Egyesület 2018 novemberi szakmai napján

kép: www.pexels.com
Az egyesülethez hivatalosan 2018 tavaszán csatlakoztam, a novemberi szakmai napra azért jelentkeztem műhelyfoglalkozással, mert úgy gondoltam, bemutatkozásomnak talán ez a fizikális találkozás lehet a legjobb módja. Volt bennem izgalom, mert táncterapeuták számára még nem vezettem foglakozást, mégis otthonosan éreztem magam ebben a közegben. Nyitott, érdeklődő és kíváncsi tekintetekkel találkoztam. 

Read more

“Határok és hatások” a MACSOPE XII. konferenciáján jártunk

Most először jártunk Testidő workshoppal, vagy ahogy ilyen alkalmakon nevezni szokás “műhely foglalkozással” a MACSOPE (Magyar Csoport-pszichoterápiás Egyesület) konferenciáján, ami 2018. szeptember 22-én szombaton került megrendezésre a Bálint házban. A konferencia a “Határok és hatások” címet viselte, aminek témáját az alkalomba is beleépítettük.  

Read more

A test, mint hordozó

Testünk folyamatosan reagál a külső hatásokra, így minden pillanatban változik. Egy komplex térkép, amelyről élettörténetünk leolvasható. Vannak egészen apró, belső változások, és vannak külsők, amelyek egyedivé, egyénivé formálják testünket életünk során. Fontos kérdés azonban, hogy ezeket a változásokat hogyan észleljük, illetve milyen érzéseket keltenek bennünk? Cikkünkben ezeket a kérdéseket járjuk körül.

Read more